IniciNoticiesPolíticaL’Assemblea de militants de Moviment veïnal x Tordera decideix presentar-se a les...

L’Assemblea de militants de Moviment veïnal x Tordera decideix presentar-se a les municipals 2023

L’objectiu del partit és aconseguir representació municipal. El mes de gener 2023 el partit celebrarà les primàries per escollir candidat o candidata.

Amb 17 vots a favor i 1 abstenció l’Assemblea de militants de Moviment Veïnal per Tordera van decidir la setmana passada presentar candidatura de cara a les eleccions municipals del maig 2023.

El partit es va presentar fa 4 anys amb Juanje Martín com a cap de llista. En els comicis de 2019 Moviment Veïnal x Tordera va ser la candidatura menys votada a Tordera amb només 152 vots, un 2,12% dels vots emesos. Uns resultats que no van ser suficients per aconseguir representació a l’Ajuntament.

Moviment veïnal x Tordera va néixer amb la voluntat de canviar la manera de fer de l’Ajuntament i obrir el consistori a la ciutadania. Segons els seus fundadors, el partit volia representar totes les zones territorials de Tordera i les seves sensibilitats. El secretari general, Juanje Martín explica que son un partit 100% de Tordera.

Juanje MVT 1

Els eixos de la candidatura seran els feminisme, comerç local, tercera edat i joventut. Martin assegura que la candidatura fa mesos que es prepara i que l’experiència de les passades eleccions els donen un bagatge per afrontar amb optimisme els nous comicis.

Juanje MVT 2

“portem mesos preparant la candidatura”

L’objectiu del partit és aconseguir representació municipal. El mes de gener el partit celebrarà les primàries per escollir candidat o candidata.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES