IniciNoticiesSocietatAvui es fa la conferència ‘Una cadira buida per Nadal’ per donar...

Avui es fa la conferència ‘Una cadira buida per Nadal’ per donar eines a les famílies que es troben en procés de dol per afrontar les festes nadalenques

La sessió tindrà lloc a les 18:00h a l’Hospital de Blanes i també es podrà seguir en línia per Zoom

S’acosten les festes nadalenques, unes dates assenyalades que es viuen amb molta intensitat des d’un punt de vista emocional, sobretot per a aquelles persones que han perdut un ésser estimat i es troben en procés de dol.

Per aquest motiu, la Comissió d’Atenció al Dol de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, amb la col·laboració de la Fundació Mémora, organitza avui, la conferència ‘Una cadira buida per Nadal’, on es donaran eines d’acompanyament en el procés de dol, així com estratègies d’autogestió emocional per a la persona en dol. La impartirà el psicòleg Javier Savin, director d’Atenció Psicològica de la Fundació Salut i Persona, entitat que col·labora amb la Fundació Memora en la promoció del dol saludable. L’escoltem en declaracions a Ràdio Marina.

Cadira buida

“El que podem fer és recordar-la i tenir-la present, però sense que això segresti el nostre estat d’ànim i la festivitat”

La conferència, oberta a totes aquelles persones que es trobin en procés de dol, tindrà lloc el 14 de desembre a les 18.00 h a la sala d’actes de l’Hospital de Blanes, amb aforament limitat, i també es podrà seguir en línia a través de la plataforma Zoom. Durant la sessió es tractaran aspectes bàsics del procés i es donaran eines per acompanyar a la persona en dol en aquestes dates tan assenyalades.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES