IniciNoticiesSocietatTordera organitzarà el 18 de desembre un mercat solidari a favor de...

Tordera organitzarà el 18 de desembre un mercat solidari a favor de la Marató de TV3

La Marató dedicarà la 31a edició a les malalties cardiovasculars

El diumenge 18 de desembre La Marató dedicarà la 31a edició a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

Tordera donarà un any més suport a la Marató de TV3, el proper diumenge 18 de desembre, organitzant el Mercat Solidari. Aquest mercat coincideix amb el mercat dominical i en ell les diferents associacions locals recullen fons per a la Marató. Durant tot el matí les parades de les entitats organitzen activitats de reclam, com ara sortejos, tallers i tant en dies anteriors com posteriors a la data també s’impulsen altres iniciatives populars per tal de fer crèixer el marcador solidari del municipi. Des de fa 22 anys, el poble de Tordera ha unit forces i, amb la participació de les entitats, que també organitzen activitats paral·leles a a banda del mercat, s’han acabat de completar bones xifres recaptades de participació. Josep Llorens, és regidor de Participació Ciutadana.

Llorens Marató

“estem en el procés de saber quines entitats hi participaran de manera directa”

Aquesta nova edició de la Marató centrarà els esforços en salut cardiovascular i s’apel·larà a la solidaritat dels ciutadans per sumar recursos que permetin avançar en la recerca i en la millora de la qualitat i de l’esperança de vida de les persones afectades.

Totes les entitats que vulguin participar en el Mercat Solidari, poden inscriure’s a través del formulari que trobareu a www.tordera.cat

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES