IniciNoticiesEsportsAquest dissabte la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera organitza...

Aquest dissabte la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera organitza un festival solidari per La Marató de TV3

Les entrades tindran un preu solidari de 3€ que s’hauran d’adquirir a les taquilles durant la mateixa tarda

Des de fa més de 10 anys que la secció de patinatge artístic del Club Patí Tordera se suma a les activitats solidàries amb motiu de La Marató de TV3. El festival tindrà lloc aquest dissabte 17 de desembre a les 17:00h al Pavelló Parroquial. Tota la recaptació que s’aconsegueixi a les taquilles, gràcies a les entrades que es posaran a la venda, anirà destinada al programa solidari televisiu. En Josep Romaguera, delegat de la secció, anima a tothom a assistir. 

Romaguera Marató 1

“oferirem el mateix espectacle que per Festa Major i algun número nou”

Una iniciativa que recupera el festival que el club ofereix durant la festa major, i que a més, compta amb la participació de patinadors i patinadores d’altres clubs. Enguany, l’entitat torderenca ha convidat en David Juan, del patinatge artístic Palau de Plegamans i a la Mireia Martínez, de l’Arenys de Munt, qui mostrarà una altra modalitat dins del patinatge artístic (patins en línia). Ho detalla el mateix Romaguera.

Romaguera Marató 2

En el festival també es podrà gaudir de l’actuació de ball a càrrec del grup “7 de dansa”. Les entrades tindran un preu solidari de 3€ que s’hauran d’adquirir a les taquilles durant la mateixa tarda. 

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES