IniciNoticiesSalutL'activitat de salut "Parlem-ne" recull més de seixanta propostes d'activitats

L’activitat de salut “Parlem-ne” recull més de seixanta propostes d’activitats

La ciutadania s’ha mostrat interessada en tractar temes relacionats amb la natura, la criança en diferents etapes i la salut en termes de patologies

L’Àrea de Salut de l’ajuntament, d’acord amb la Taula de Salut Comunitària a la qual formen part l’EAP Tordera i els agents socials i sanitaris del municipi, ha fet un bon balanç de l’activitat “Parlem-ne”, organitzada durant el mes de novembre mitjançant la instal·lació d’un sofà en diversos espais públics.

En total, al sofà s’hi ha recollit més d’una seixantena de propostes d’activitats relacionades amb la salut.

Aquestes propostes s’han classificat per temàtiques, predominant les relacionades amb la gestió emocional, la salut de la dona, l’alimentació, la nutrició infantil, l’activitat esportiva i la psicologia clínica. També la ciutadania s’ha mostrat interessada en tractar temes relacionats amb la natura, la criança en diferents etapes i la salut en termes de patologies. Xenia Martí referent de benestar emocional del CAP Tordera enumera alguns dels temes plantejats per la ciutadania.

Xènia Martí

“Han estat temes molts variats”

A partir del buidatge de les entrevistes a peu de carrer, la comissió de treball, formada per tècnics municipals i del CAP Tordera, prepararà diferents activitats per tractar aquestes temàtiques d’interès i que s’organitzaran durant el 2023.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES