IniciNoticiesEsportsObertes les inscripcions per apuntar-se a la 4ª Marxa Solidària per la...

Obertes les inscripcions per apuntar-se a la 4ª Marxa Solidària per la Marató de TV3 que organitza AAVV Urbanització Sant Daniel

El divendres 16 de desembre és la data límit per apuntar-se. La sortida serà popular conjunta a partir de les 9:00h del matí de diumenge des del carrer Migjorn

L’Associació de veïns de la urbanització de Sant Daniel organitzen pel proper diumenge 18 de desembre la quarta Marxa Solidària per recaptar fons per a la Marató de TV3. Comptarà amb un recorregut de 13 quilòmetres de circuit i és apte per a tothom. Jesús Saltó, president de l’associació de veïns i organitzador, comentava que un any més esperen la cita amb ganes i amb l’objectiu d’aportar el màxim possible a una bona causa.

Saltó marxa 1

Des de l’organització demanen que els participants s’inscriguin amb antelació per tenir una previsió de persones que formaran part de l’activitat. En primer lloc s’ha d’enviar un correu electrònic a aavvresidencialsantdaniel@gmail.com amb els noms i cognoms dels participants acompanyat del concepte “marxa”. Posteriorment s’ha de fer un ingrés al compte bancari de l’entitat, o bé, un bizum al 639 75 91 38. La participació té un preu de 5€, a mig recorregut hi haurà un avituallament i al finalitzar s’entregarà un entrepà de botifarra. Saltó destacava que és un recorregut molt atractiu.

Saltó marxa 2

“Si fa bon dia es veu un paisatge increïble. Passes per Pedra Escolta, segueixes cap a Mont Barbat i baixes tocant el Vilar. Molta gent de Tordera no coneix aquesta part del territori”

El divendres 16 de desembre és la data límit per apuntar-se. La sortida serà popular conjunta a partir de les 9:00h del matí des del Parc de la Urbanització (C/Migjorn).

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES