IniciNoticiesRegidoriesTordera recupera la festa de cap d'any al Pavelló dels Països Catalans

Tordera recupera la festa de cap d’any al Pavelló dels Països Catalans

L’entrada serà gratuïta però enguany serà obligatori adquirir les entrades anticipadament 

Després de dos anys d’aturada per la pandèmia i les restriccions sanitàries, la Regidoria de Joventut ja està preparant la festa de Cap d’Any que acollirà el pavelló dels Països Catalans i que donarà la benvinguda al 2023. L’entrada serà gratuïta però enguany serà obligatori adquirir les entrades anticipadament per una millor comoditat i control d’aforament que serà limitat. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats per una persona adulta i presentar l’autorització. Joan Carles Garcia és l’alcalde de Tordera.

Alcalde Cap d’any

“tornem a la normalitat, però amb un límit d’aforament de 1500 persones”

Podreu reservar i adquirir les vostres entrades (limitades fins a 4 entrades per persona) presencialment a les oficines de Serveis Personals de l’Ajuntament a partir del 12 de desembre fins al 22 de desembre: De dilluns a divendres de 9:00h a 13:00 i els dies 13 i 20 de desembre de 16:00h a 19:00h. 

Pel que fa a les entrades online, a www.tordera.cat es compartirà enllaç a partir del 23 de desembre fins a una hora abans de l’esdeveniment. NOMÉS ES PODRÀ ACCEDIR A LA FESTA DE CAP D’ANY AMB ENTRADA PRÈVIA. 

L’ambientació musical d’aquest any serà a càrrec de Dj Sendo, que ha preparat una selecció musical variada per a l’ocasió. El servei de bar anirà a càrrec de la Peixera i l’Athletic Club Tordera Parc. 

La festa començarà a la una de la matinada i està prevista que s’allargui fins a les 5:30h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES