IniciNoticiesEsportsLa setmana festiva passa factura al CPTordera i al sènior femení del...

La setmana festiva passa factura al CPTordera i al sènior femení del CEEB Tordera

La majoria d’equips de Tordera han descansat en aquest pont de la Constitució. Les competicions d’hoquei patins són les úniques que no s’han aturat

Un CEEB Tordera Uni Girona sota mínims, només amb 8 jugadores, va haver de fer front a un partit duríssim contra el Draft Gramanet que va acabar amb un contundent 65-96. El passat dijous es va tornar a jugar aquest enfrontament que corresponia a la segona jornada de lliga, després que la Federació Catalana de Bàsquet dones per suspès el partit per un error en les fitxes introduïdes. El primer partit es va disputar l’1 d’octubre al Pavelló dels Països Catalans amb victòria èpica de les torderenques en remuntar més de 18 punts. En aquesta ocasió, no van tenir la mateixa sort. Dura derrota del CEEB Tordera Uni Girona que es va veure superat per un Draft Gramanet molt superior en tot el partit.

En la jornada del cap de setmana, el CPTordera va ser l’únic conjunt que va mantenir la competició. El Rivas Las Lagunas va passar per sobre el CPTordera demostrant perquè és el líder de l’OK Lliga Plata Sud emportant-se una victòria al Parroquial per 1 a 6. Un partit molt físic entre dos equips amb jugadors joves que va decantar la balança a favor dels madrilenys gràcies a la intensitat, a la solidesa i a la pressió alta que va fer esborrar les possibilitats dels torderencs de generar perill. Al descans s’arribava amb un marcador per la mínima (0-1). A la represa, el Rivas marcaria el segon gol en els primers minuts de joc, però Mauro Rabiti de penal retallaria distancies, i amb aquest 1 a 2 es revolucionaria el partit on es va poder veure un Tordera que va intentar posar una marxa més per igualar el marcador. Per contra, el Rivas augmentaria distàncies amb el tercer gol, el que més mal va fer als locals que a partir d’aquí veurien com arribarien el quart, el cinquè, i en els últims segons de partit, el sisè gol del Rivas. Una jornada més que el CPTordera no suma els 3 punts a casa que el situa vuitè a la classificació.

A continuació podeu escoltar la valoració de Sergio Alonso, entrenador del CPTordera després de l’enfrontament destacant que al Tordera va faltar-li un plus en atac.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.