IniciNoticiesEntitatsEl Rusc celebra una nova edició del Diversones Fest en motiu del...

El Rusc celebra una nova edició del Diversones Fest en motiu del dia internacional de les persones amb discapacitat

El Manifest reclama la no-discriminació per la diversitat així com reivindiquen espais de participació i democràtics per a tothom.

El Rusc ha celebrat el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat amb una jornada de celebració i reivindicació. Amb el suport de l’Ajuntament de Tordera, la Fundació el Rusc ha organitzat el “Diversones Fest” amb tallers, música en directe i la lectura del manifest.

Desenes de persones van omplir la Plaça de l’Ajuntament, sobretot per escoltar el manifest d’aquest any. Aquest n’és un fragment.

Manifest El Rusc 1

“Totes les persones tenen el dret a ser incloses a la societat”

El Manifest reclama la no-discriminació per la diversitat així com reivindiquen espais de participació i democràtics per a tothom. A més, es demana a la societat oportunitats laborals, accessibles i plenes d’igualtat també per a tothom. Un punt rellevant, també, és la comprensió de la informació.

Manifest El Rusc 2

Durant tot el matí de dissabte hi va haver tallers oberts, elaboració de xapes i pintacares a càrrec del grup de voluntariat d’El Rusc. També una parada amb productes elaborats al Centre Ocupacional i la música en directe de Tatiana Massaguer i Hugo Martínez. L’actuació dels Diables de Tordera amb els seus tabals i malabars un vermut concert a càrrec de Johnny Folker va concloure la jornada.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.