IniciNoticiesEntitatsMés de 200 joguines recollides a la Festa de la Joguina a...

Més de 200 joguines recollides a la Festa de la Joguina a Tordera

La Creu Roja de l’Alt Maresme coorganitza aquesta festa. I ho fa a cada poble de l’Alt Maresme: des de Calella fins a Fogars de la Selva.

L’Associació de Voluntariat de Tordera ha celebrat aquest cap de setmana la festa solidaria ‘cap nen sense joguina’. L’objectiu ha estat recollir joguines noves per els nens i nenes de Tordera més necessitats. Una jornada que va comptar amb la participació d’entitats multidisciplinars que van fer gaudir d’una tarda plena de solidaritat.

L’organització ha fet un balanç molt positiu, si bé la gent ha aportat més de 200 de joguines per repartir entre els infants de Tordera que més ho necessiten. La presidenta de l’associació, Domi Lorenzo en parlava al Tordera en Directe.

Balanç festa joguina 1

”No és suficient per tota la gent de Tordera però estic molt contenta per la gran quantitat”

 Les joguines recollides s’entreguen a Creu Roja. És des d’allà que s’encarregaran de fer-les arribar a les famílies més necessitades de Tordera els dies 21, 22 i 23 de desembre.

Comissió de Festes també va ser present a la celebració amb una xocolatada popular. Activitats que van ajudar, juntament amb una panera, a acabar de recollir donacions solidàries. Jornada que també va comptar amb actuacions Twirling Tordera, Dansa de Cristina Llobet, United Dance School i Disco Infantil. La Creu Roja de l’Alt Maresme coorganitza aquesta festa. I ho fa a cada poble de l’Alt Maresme: des de Calella fins a Fogars de la Selva.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.