IniciNoticiesEntitatsL’Associació de Voluntariat de Tordera organitza dissabte la festa de la joguina

L’Associació de Voluntariat de Tordera organitza dissabte la festa de la joguina

Les joguines recollides es portaran a la creu roja de l’alt maresme que seran els encarregats de distribuir-les entre els nens del municipi.

L’Associació de Voluntariat de Tordera impulsa dissabte la festa solidaria ‘cap nen sense joguina’. L’objectiu és recollir joguines noves per els nens i nenes de Tordera més necessitats. La presidenta de l’associació, Domi Lorenzo explica que es recupera l’activitat després de la pandèmia.

Festa joguina 1

“aquest any tornem amb l’objectiu de recollir joguines pels nens més desafavorits”

La festa serà dissabte a les 17:00h a la pista de l’amistat on hi trobarem actuacions de Twirling Tordera, Dansa de Cristina Llobet, United Dance School i Disco Infantil. També hi haurà xocolatada, tallers manualitats i tómbola solidària.

Les joguines recollides es portaran a la creu roja de l’alt maresme que seran els encarregats de distribuir-les entre els nens del municipi.

Festa joguina 2

Des de Creu Roja un any més, fan una crida per les donacions de joguines per infants de 0 a 12 anys, esperant una resposta social de solidaritat en aquestes Festes de Nadal. El projecte “Els seus drets en joc” de Creu Roja vol atendre els infants que estan en risc d’exclusió social. Les joguines recollides a Tordera es quedaran al nostre municipi.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES