IniciNoticiesSocietatLes obres de la N-II entre Tordera i Maçanet no acabaran fins...

Les obres de la N-II entre Tordera i Maçanet no acabaran fins el segon semestre de 2023

Els pressupostos de l’Estat per al 2023, preveuen per aquest any destinar 2,1 milions d’euros per acabar la millora d’aquest tram on el Ministeri va descartar desdoblar i que només s’està condicionant.

Els usuaris de la N-II patiran encara durant molts mesos les obres entre Tordera i Maçanet. Els pressupostos de l’Estat per al 2023, preveuen per aquest any destinar 2,1 milions d’euros per acabar la millora d’aquest tram on el Ministeri va descartar desdoblar i que només s’està condicionant.

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia assegura que tenim obres per mesos i que la previsió del ministeri es que s’enllesteixin en el segon semestre de 2023.

Alcalde N-II

“la previsió del ministeri es que les obres acabin després de l’estiu”

Unes obres que provocant diàriament cues quan els vehicles arriben a la rotonda de Can Bartolí. I en determinats trams afectats per l’execució de les obres.  Després de l’aprovació del projecte d’execució el 2012, l’obra es va adjudicar 6 anys després -el 2018- a la constructora OHL per valor de 21,4M€. L’octubre de 2019 van començar les obres, les quals han estat patint continuades interrupcions des d’aquell moment.

3 COMENTARIS

    • Es un escandul le poquísima inversio del estat ñ a Catalunya, es fa incomprensible que una obras que sence corre es poden fer amb menys de un any, hi en durin tres hi encara diuen en falta un, es mes que vergunyos, hi encara es mes vergunyos que ERC, aprovi els presupostus ñ sence ni siquiera ecxijir que paguin el que deuan dels presupostus del tans anys enrrera que no compleixen, de que serveix aprovarlis els presupostus si no el cumpleixan, quan una persona nocompleix amb els seus deures, dingu li done confianza nomes els ineptes de ERC, siusplau si no han sabeu mes plagueu, fareu un grandisim favor a CATALUNYA, hi després aneu al País Vasc que allá us en esenyaran.

  1. Es un escandul le poquísima inversio del estat ñ a Catalunya, es fa incomprensible que una obras que sence corre es poden fer amb menys de un any, hi en durin tres hi encara diuen en falta un, es mes que vergunyos, hi encara es mes vergunyos que ERC, aprovi els presupostus ñ sence ni siquiera ecxijir que paguin el que deuan dels presupostus del tans anys enrrera que no compleixen, de que serveix aprovarlis els presupostus si no el cumpleixan, quan una persona nocompleix amb els seus deures, dingu li done confianza nomes els ineptes de ERC, siusplau si no han sabeu mes plagueu, fareu un grandisim favor a CATALUNYA, hi després aneu al País Vasc que allá us en esenyaran.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES