IniciNoticiesEducacióLes autoescoles reclamen més examinadors i personal administratiu

Les autoescoles reclamen més examinadors i personal administratiu

La cua per examinar-se del carnet de conduir podria arribar fins als 6 mesos. Unes dades que les empreses torderenques han matisat, si bé hi ha tipus de carnet on no hi ha espera o n’hi ha menys.

Les autoescoles catalanes segueixen reclamant –des de fa ja gairebé una dècada- més examinadors i professionals administradors. Una demanda històrica que hauria de solucionar els greus problemes que generen tan a autoescoles com a estudiants.

I és que algunes autoescoles catalanes van afirmar a TV3, aquest mes d’octubre, que la cua examinar-se del carnet de conduir podria arribar fins als 6 mesos. Unes dades que les empreses torderenques han matisat, si bé hi ha tipus de carnet on no hi ha espera o n’hi ha menys. Tot i així, és cert que és un greuge el fet que no hi hagi prou funcionaris per absorbir la demanda actual. L’Oscar Caimel, gerent de l’Autoescola Oscar de Tordera, explica exactament què és el què passa amb els funcionaris de l’Estat.

Autoescola 1

“No tenim una regularitat d’examinadors. Cada 9 dies trànsit ens dóna la capacitat d’alumnes que podem examinar”

És Trànsit qui limita a les autoescoles el nombre d’alumnes que poden examinar-se.  Des de l’Autoescola Oscar han hagut de buscar les seves pròpies solucions per tal d’agilitzar els tràmits als alumnes.

Autoescola 2

La situació de Tordera, doncs, afavoreix pel fet de poder escollir si anar a una demarcació o una altra. Tot i així, el greuge es reparteix arreu del territori català a nivell d’esperes. Les principals cues es concentren en els exàmens de conduir de motocicletes. En concret, a la part de circulació. És aquí on les cues poden arribar als 4 o 6 mesos a totes les autoescoles. Tot i així, l’Oscar explica que l’espera s’ha reduït respecte fa uns mesos.

Autoescola 3

A l’Autoescola Oscar també duen a terme formació més enllà de trànsit. Sobretot amb col·laboració amb cicles formatius com en maquinària o vehicles especials on no hi ha problemes d’espera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES