IniciNoticiesEsportsObertes les preinscripcions per participar a la Marxa de Miralles organitzada per...

Obertes les preinscripcions per participar a la Marxa de Miralles organitzada per l’Oncolliga Tordera

La novetat d’enguany és que tots aquells que facin la inscripció prèvia fins al 14 de novembre tindran un obsequi

Des de ja fa anys que pel pont de la constitució s’organitza la tradicional Marxa popular de Miralles. Enguany, la Delegació Oncolliga Tordera és l’encarregada de porta terme els preparatius del 6 de desembre. Amb sortida a les 9 del matí des del Pavelló dels Països Catalans, es podrà escollir dos recorreguts senyalitzats, 8km i 11km, assequibles per a tots els públics. Com a novetat, és que hi haurà un obsequi per tots aquells que facin una preinscripció prèvia abans del 14 de novembre. El mateix dia de la marxa també us podeu apuntar de 8h a 9h però sense aquest regal. Ho explica Rosa Maria Ruscalleda, una de les organitzadores i membre de l’Oncolliga Tordera.

Rosa Maria marxa 1

Ruscalleda destacada que la Marxa de Miralles és emblemàtica pel nostre municipi, i que a més, aquest any és per recaptar fons per ajudar els malalts de càncer.

Rosa Maria marxa 2

“s’ha portat a terme molts anys pel grup excursionista Miralles i ara han buscat un relleu. En aquest cas nosaltres hem decidit fer un altre cop aquesta marxa”

La preinscripció amb obsequi es pot fer online a través de www.oncolligagirona.cat fins al 14 de novembre, o bé, de manera presencial a l’Antic Hospital de Pobres el dia 11 de novembre de 17 a 20h. El mateix dia de la Marxa també es podrà a puntar qui vulgui una hora abans de la sortida. El preu de la inscripció és de 8 euros i inclou un entrepà de botifarra i beguda en finalitzar la caminada.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES