IniciNoticiesComerçComença la darrera campanya de sorteig de 250 targetes moneder

Comença la darrera campanya de sorteig de 250 targetes moneder

Entre el 7 i 20 de novembre per les compres als establiments adherits a la campanya

L’Ajuntament de Tordera, a través de l’Àrea de Promoció Econòmica, impulsa a partir de dilluns la darrera campanya d’aquest any de foment del consum local mitjançant el sorteig de targetes moneder.

En aquesta ocasió, l’àrea liderada per la regidora Nàdia Cantero, coincidint amb la campanya de compres de Nadal injectarà de nou 25.000 € directes als establiments locals participants mitjançant el sorteig de 250 targetes valorades en 50€ cadascuna. 
Totes les persones que facin compres als establiments adherits a la campanya, entre el 7 i el 20 de novembre, podran introduir les seves dades mitjançant un codi QR que trobaran a la seva disposició en cada botiga. Nàdia Cantero és regidora de promoció econòmica.

Targetes novembre

“aquesta campanya es fa a la recta final de l’any per fomentar la compra al comerç local per les festes de nadal”

El sorteig de les darreres 250 targetes de  l’any es farà el dia 23 de novembre. Les persones guanyadores podran utilitzar les seves targetes a tants establiments com vulguin fins a esgotar els 50€.

La campanya de foment al consum local es va iniciar el 2020 amb l’objectiu de promoure i ajudar els comerços i serveis locals afectats especialment per les conseqüències de les restriccions per la COVID-19. La campanya “Jo compro a Tordera” es va repetir també el 2021 i es tancarà aquest final d’any havent-hi injectat 125.000€ directes al comerç local.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES