IniciNoticiesCulturaDiumenge arriba un dels plats forts de la programació del Teatre Clavé...

Diumenge arriba un dels plats forts de la programació del Teatre Clavé amb “El diablo cojuelo” amb la companyia Rhum&Cia

Serà a les 18:00h. Les entrades anticipades tenen un preu de 17€, a taquilla 20€ i per socis de l’associació d’espectadors i consell de mecenatge 14€.

El diablo cojuelo és una obra en prosa satírica escrita el 1641, amb un argument que, de fet, ja és força esbojarrat: un estudiant treu el diable d’una ampolleta on ha estat confinat per un mag. En agraïment, el diable el durà pels aires aixecant els sostres de diverses cases per descobrir tot allò que amaga el Madrid del segle XVII. Un escrit que volia ser també moralitzant traient a la llum els draps bruts de diferents estaments i convencions.

A més de Joan Arqué, actuen Roger Julià; Xavi Lozano, que lidera les parts musicals de l’espectacle, que són marca de la casa, Jordi Martínez, que fa del diable en el clàssic, Mauro Paganini i Piero Steiner.  En parlava a TV3, l’actor Jordi Martinez.

Cojuelo

“amb aquest espectacle hem fet un pas endavant”

Emmarcat en el Grec, El diablo cojuelo és una coproducció de la Companyia Nacional de Teatre Clàssic i Velvet Events. Es va estrenar a València al gener i ha fet 46 funcions al Teatro de la Comedia madrileny, a més de visitar el Festival Internacional de Teatre Clàssic d’Almagro.

Diumenge arriba a Tordera, a les 18:00h. Les entrades anticipades tenen un preu de 17€, a taquilla 20€ i per socis de l’associació d’espectadors i consell de mecenatge 14€.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES