IniciNoticiesRegidoriesDes de la regidoria de Via Pública i Policia Local reforcen la...

Des de la regidoria de Via Pública i Policia Local reforcen la senyalització al Passeig Fluvial i Àgora Parc

D’aquesta forma es garanteix una millora a la circulació, seguretat i es pacifica aquest entorn de vehicles.

Durant aquests darrers dies, des de la regidoria de Via Pública i Policia Local s’han dut a terme diferents tasques de senyalització. Amb l’obertura del Passeig Fluvial, s’han renovat les places d’aparcament per a minusvàlids, motocicletes, nous estacionaments i sortida de la zona del darrere de l’Esplai de la Gent Gran. D’aquesta forma es garanteix una millora a la circulació, seguretat i es pacifica aquest entorn de vehicles.

Per altra banda, des de la policia local, treballen en diferents estudis de viabilitat per tal de minimitzar punts negres de la xarxa viària del terme municipal de Tordera. En aquest cas s’ha millorat la senyalització viària de l’accés a la urbanització d’Àgora Parc dels vehicles provinents de la carretera BV-5122. S’ha repintat tot l’encreuament i la illeta central, increment de limitació de carril amb pilones de seguretat per evitar que els vehicles envaeixin el carril contrari i reductores per rebaixar la velocitat d’arribada a la girola de la via BV-5122.

Es continuaran fent treballs de millora per minimitzar el màxim la sinistralitat a altres punts del municipi en prevenció de la seguretat del trànsit.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES