IniciNoticiesEducacióEl Centre Obert el Caliu comença les activitats del curs 2022-23

El Centre Obert el Caliu comença les activitats del curs 2022-23

Un servei que forma part de Serveis Socials de l’Ajuntament ofereix reforç escolar, tallers educatius i jocs infantils.

El Centre Obert el Caliu ja ha començat el curs 2022-23. Serà el primer any que es podrà celebrar amb normalitat, després d’uns anys marcats per la pandèmia i les mesures de prevenció obligatòries dins de l’aula. Aquest any el Centre enceta el curs amb més bones perspectives pels infants de Tordera, en el sentit de salut.

Cada dia, de 5 de la tarda a dos quarts de 8 del vespre, ofereixen un programa d’activitats lúdiques i educatives, dirigides a nens i nenes entre 3 i 12 anys. Aquest any, de moment, ja compten amb 23 alumnes inscrits. Des del Centre duen a terme activitats d’entreteniment alhora que eduquen en valors i bones pràctiques. Per exemple, organitzen berenars saludables per aprendre a tenir una bona dieta. La Sílvia, educadora social, explica com treballen des del Caliu i quins objectius tenen.

El Caliu 1

“Treballem a partir d’hàbits. El berenar saludable, hàbits d’higiene i sempre fem hàbits d’estudi”

El centre el Caliu també travessa les aules. Aquest any organitzen sortides i fomenten la coneixença de les entitats del poble.

El Caliu 2

La programació compta amb una activitat cada tarda de la setmana. Amb aquest servei, es pretén ajudar al desenvolupament dels infants de Tordera. Un servei que forma part de l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tordera. S’encarrega de gestionar i preparar el programa de reforç escolar, tallers educatius i jocs infantils per als nens i nenes que hi participen. El Centre Obert “El Caliu” està situat al carrer Santiago Rusiñol, 18.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES