IniciNoticiesMedi ambientTordera signa l’acta fundacional de l’Associació Espai Agrari la Baixa Tordera

Tordera signa l’acta fundacional de l’Associació Espai Agrari la Baixa Tordera

Aquest projecte té l’objectiu de promocionar i donar suport a l’activitat agrària i activitats complementàries.

L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia va participar divendres en la signatura de l’acta fundacional de l’Associació Espai Agrari La Baixa Tordera que es va fer a Palafolls. Aquest projecte té l’objectiu de promocionar i donar suport a l’activitat agrària i activitats complementàries. També la promoció dels instruments de cooperació que garanteixin la participació, el debat i la col·laboració de totes les entitats i agents socials implicats en el marc del projecte Espai Agrari de la Baixa Tordera i del seu Pla de Gestió i Desenvolupament.

La sessió també va servir per definir la composició del Consell Plenari, les quotes dels membres i la periodicitat de les reunions d’aquest òrgan. El regidor de medi rural i conseller delegat de l’Espai Agrari, Xavier Pla assegura que amb aquesta signatura es fa un pas endavant en el projecte.

Signatura Espai Agrari 1

Xavier Pla destaca que l’associació neix per donar servei al sector agrari de la Baixa Tordera i que el següent pas serà la formalització dels consell agraris municipals.

Signatura Espai Agrari 2

“volem donar energia al sector de la pagesia i col·laborant d’una forma estreta perquè la marca de la Baixa Tordera sigui coneguda”

Segons Pla, Tordera aporta basant forestal i ramader en el projecte i amb l’objectiu que els professionals creixin.

Signatura Espai Agrari 3

En l’acte de signatura també van participar els alcaldes/esses de Palafolls, Blanes, Tordera, Malgrat de Mar i Santa Susanna, el coordinador de l’àmbit d’Espais Naturals de la Diputació de Barcelona, el director dels Serveis Territorials del DARP a Barcelona de la Generalitat de Catalunya i els representats de les cooperatives Conca de la Tordera, Progrés-Garbí i La Cooperativa Agrària La Baixa Tordera.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES