IniciNoticiesEntitatsEl Club d'Escacs Tordera es proclama Campió de Segona Divisió 2022 de...

El Club d’Escacs Tordera es proclama Campió de Segona Divisió 2022 de la Lliga per Equips d’escacs

L’Equip A del Club d’Escacs Tordera guanya el trofeu Campió de Segona Divisió de la Lliga per Equips d’escacs i passa a jugar a la primera divisió.

L’espai dedicat a les entitats del municipi convida en Daniel Angelats, membre del Club d’Escacs Tordera, per fer una valoració de la darrera temporada i conversar sobre els nous reptes de l’entitat.

El Club d’Escacs Tordera està de celebració, ja que s’ha proclamat Campió de Segona Divisió 2022 de la Lliga per Equips d’escacs a la Festa Catalana. Fa una setmana, l’equip Tordera A va rebre el trofeu pels resultats obtinguts la darrera temporada. El club va aconseguir pujar de categoria en dos equips, l’equip A va passar de jugar en la segona divisió a jugar a la primera divisió. D’altra banda, l’equip B va assolir jugar a la categoria provincial preferent. Així ens ho ha explicat en Daniel Angelats, membre de l’entitat.

Daniel Angelats

“HEM REBUT EL PREMI ARA, LA TEMPORADA ENS VA ANAR MOLT RODADA”

Alhora, el Club d’Escacs Tordera ha anunciat que aquest dissabte 29 d’octubre organitza un torneig de ràpides, on els aficionats dels escacs podran gaudir d’una estona de joc i d’un esmorzar. 

Daniel Angelats 2

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES