IniciNoticiesEsportsEl primer equip del Club Patí Tordera s’estrena amb un empat a...

El primer equip del Club Patí Tordera s’estrena amb un empat a la pista del SHUM Maçanet

Tots els conjunts torderencs han aconseguit sumar punts en aquesta jornada esportiva, menys el primer equip de l’Athletic Club Tordera Parc

Cap de setmana positiu per la majoria d’equips del nostre municipi. El CFTordera està de dolç. Dissabte va aconseguir la tercera victòria consecutiva de la temporada a casa contra el Cassà UD (1-0). Un únic gol d’Alex Estrella en els primers minuts de partit va ser suficient per sumar els tres punts. Tot i que es va patir per aguantar el resultat a la segona part, els torderencs van mostrar una bona imatge davant la seva afició que estava de celebració per la presentació oficial del club, minuts abans de l’enfrontament. Amb aquesta victòria, el CFTordera es col·loca a mitja taula, però amb els mateixos punts que el segon classificat. 

En la seva estrena a l’OK Lliga Plata Sud, el primer equip del CPTordera va tancar el derbi contra el SHUM Maçanet amb un empat a 4. Una primera part igualada on només es van veure dos gols, contrasta amb l’emoció que es va viure a la segona part. Els torderencs van haver de remuntar un 4-2 en el tram final del partit. Finalment, gràcies als dos gols de Mauro Rabiti, el de Marc i Jose Lopez, l’equip suma el primer punt de la temporada.

Encara en la jornada de dissabte, el conjunt sènior de l’Athletic Club Tordera Parc va perdre el segon partit de la Copa Girona de futbol sala contra el Maçanet Futsal (5-2). Per la seva part, el Futsal Tordera va empatar a 3 contra el Vall-llobrega.

En la jornada de diumenge va arribar la primera victòria fora de casa del sènior masculí del CEEB Tordera. Els torderencs visitaven la pista del Club Esportiu Onyar en aquesta cinquena jornada a la segona catalana de bàsquet. El CEEB Tordera va dominar l’enfrontament a la segona part que va ser clau per endur-se el partit (61-70). Qui també va fer els deures a domicili va ser el CEEB Tordera Uni Girona. Domini total de les torderenques en un partit on van ser molt superiors a les rivals, el Joventut les Corts. Destacar la gran actuació de la capitana Marina Serra que va anotar 18 punts. Finalment marcador de 45 a 67 per sumar una nova victòria a Copa Catalunya.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES