IniciNoticiesPolíticaERC anuncia 100.670€ de pèrdues pel SomRiu

ERC anuncia 100.670€ de pèrdues pel SomRiu

Els republicans denuncien que aquesta despesa no justifica l’acte puntual per donar una sortida a l’oci nocturn del jovent torderenc

ERC Tordera informa a través d’una nota de premsa que el resultats econòmics del festival “Tordera SomRiu Fest” constaten unes pèrdues de 100.670 euros. Des d’Esquerra Republicana denuncien que aquesta despesa no justifica l’acte puntual per donar una sortida a l’oci nocturn del jovent torderenc i destaquen que hi ha altres vies per rendibilitzar aquest import d’una manera molt més eficient i de trobar solucions fixes al problema tan arrelat que té el jovent del poble. Ho assegura la portaveu Marta Paset.

Paset SomRiu 1

A més, els republicans denuncien la festa de transparència del govern després de més de tres mesos sol·licitant els resultats econòmics. Així doncs, ERC denuncia com una vegada més la mala gestió de Junts al govern genera dèficit i pèrdua de recursos i oportunitats. Paset considera que titllar d’èxit rotund el resultat del festival ho veuen exagerat i poc realista.

Paset SomRiu 2

“un municipi que té tantes mancances que es gasti 100.000 euros en una sola nit creiem que no pertoca”

El passat 23 de juny es celebrava al parc Prudenci Bertrana la primera edició del festival SomRiu Tordera amb el grups Els Catarres, Buhos i Doctor Prats. Des del grup republicà, asseguren que continuaran compromesos amb la fiscalització de l’obra de govern.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES