IniciNoticiesSocietatCampanya policial contra les distraccions en la conducció

Campanya policial contra les distraccions en la conducció

Els Mossos i les Policies Locals durant tota la setmana faran atenció a la que ja és la primera causa d’accident amb víctimes · El mes d’abril es van interposar 420 denúncies al dia durant la campanya a Catalunya

Campanya policial contra les distraccions en la conducció. Els Mossos d’Esquadra de Trànsit i les Policies Locals durant tota la setmana faran atenció a la que és la primera causa d’accident amb víctimes. 

El Servei Català de Trànsit que coordina la campanya destaca que accions com parlar pel mòbil o escriure missatges, sintonitzar la ràdio o programar el GPS són al darrer d’un de cada quatre accidents amb víctimes. Convé destacar que arran dels canvis normatius que han entrat en vigor enguany ha augmentat la pèrdua de punts fins a sis (abans tres) per utilitzar el mòbil o subjectar-lo amb la mà, durant la conducció. 

En la darrera campanya preventiva de vigilància centrada en les distraccions al volant realitzada l’abril passat, es van imposar un total de 3.178 sancions, de les quals 2.957 van ser per la manipulació o subjecció del mòbil, el que suposa més de 420 denúncies diàries per l’ús del telèfon en la conducció. Cada any a Catalunya es posen més de 20.000 sancions per manipular dispositius de telefonia mòbil o altres sistemes de comunicació durant la conducció.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES