IniciNoticiesPolíticaTordera reclama a la Generalitat restablir les parades de bus direcció Girona

Tordera reclama a la Generalitat restablir les parades de bus direcció Girona

La reclamació de l’Ajuntament s’ha traslladat a la Generalitat. A més, han demanat una reunió amb Departament de Territori prevista per mitjans d’octubre per tractar aquest tema.

La Generalitat de Catalunya va anunciar que línia d’autobús 601 que connecta Girona amb Tordera i Blanes triplicarà el servei a partir i passarà dels 9 als 28 viatges per sentit. Una mesura que s’ha pres arran de l’augment considerable d’usuaris que ha registrat la línia.

Malgrat això, el nou servei redueix parades a Tordera i només es mantindrà la parada a la plaça Lluís Companys. Concretament s’han suprimit parades a Sant Daniel i Sant Pere, entre d’altres. L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, recorda que les parades es van fer al costat de la carretera i que no suposa un esforç ni per la Generalitat ni per l’empresa.

Alcalde parades bus

“Aturar-se un moment a recollir-la no és un problema. Sembla il·lògic que s’anul·lin”

Per tant, la reclamació de l’Ajuntament s’ha traslladat a la Generalitat. A més, han demanat una reunió amb Departament de Territori prevista per mitjan d’octubre per tractar aquest tema. L’augment de connexions permetrà que la línia també funcioni en diumenges i festius, perquè fins ara aquests dies l’autobús no circulava. A més, es passarà dels set viatges per sentit entre setmana a quinze, i de dos a set els dissabtes feiners. Amb aquests canvis, subratlla el Departament de Territori, es garanteixen autobusos cada hora entre setmana i cada dues hores els caps de setmana i festius.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES