IniciNoticiesRegidoriesContinuen les assemblees veïnals dels pressupostos participats a Sant Andreu, Terrabrava,...

Continuen les assemblees veïnals dels pressupostos participats a Sant Andreu, Terrabrava, Tordera Parc i Mas Mora

Les assembles als diferents barris i urbanitzacions tindran lloc fins el 16 d’octubre. El termini de presentació de propostes per part dels ciutadans s’ha iniciat i finalitzarà el 30 d’octubre.

Aquesta setmana continuen les assemblees veïnals del nou procés de pressupostos participats que van començar la setmana passada.

Les assembles als diferents barris i urbanitzacions tindran lloc fins el 16 d’octubre. El termini de presentació de propostes per part dels ciutadans s’ha iniciat i finalitzarà el 30 d’octubre, mentre que la votació dels projectes, una vegada aprovades les propostes per la seva viabilitat per part dels serveis tècnics, econòmics i jurídics, serà de l’1 al 31 de desembre. El regidor encarregat del projecte, Rafa Delgado ha assenyalat també  la importància de participar en el període de presentació de propostes per tal que el projecte sigui el màxim de participatiu, divers i respectuós amb les necessitats dels veïns i de les zones. 

Rafa pressupostos participats

“La importància que siguin els veïns qui proposin les necessitats dels seus barris”

Aquesta setmana tindrem les següents assemblees: avui 4 d’octubre a les 19h tindrem reunió al local social de Sant Andreu i el dissabte 8 d’octubre tindrem assemblees a les 9:30h al local de Terrabrava, a les 10:30h al local de Tordera Parc i a les 12h al local de Units per Mas Mora.

Fa uns dies el consell veïnal va aprovar els projectes que es durant a terme a finals d’any i part del 2023. Les propostes estan molt relacionades en la via pública, parcs i equipaments.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES