IniciNoticiesPolíticaEl Ple aprova una modificació de crèdit per inscriure al Registre...

El Ple aprova una modificació de crèdit per inscriure al Registre la reparcel·lació de Sant Daniel i executar millores a Can Comte

La modificació de crèdit ha quedat aprovada per 9 vots a favor, 7 en contra i 1 abstenció.

El ple de l’ajuntament de Tordera va aprovar la setmana passada una nova modificació de crèdit per valor de 1,25 ME. La modificació ha de servir per inscriure al Registre la reparcel·lació de Sant Daniel, aplicar la valoració de llocs de treball al personal municipal i també per millores a Can Comte i centres escolars.

A més, aquesta modificació de crèdit també millora les condicions de feina dels treballadors de l’Ajuntament o l’acabament d’obres de la via pública. La regidora d’hisenda del PSC, Jenifer Jansa, en dona detalls.

Modificació PSC

“Actualitzem les partides del pressupost a la despesa real com per exemple les prolongacions de jornada de la Policia Local o el servei de transport escolar”

Una modificació de crèdit que es va veure des de diferents punts en l’oposició. El regidor Oriol Serra de la CUP presenta l’abstenció.

Modificació CUP

Des de Ciutadans presentaven el vot contrari a aquesta modificació. Miriam Rocabruna ressalta la partida pel registre de reparcel·lació de Sant Daniel.

Modificació Cs

Per la seva banda, +Tordera ha votat favorablement a aquesta modificació. El regidor Xavier Pla destaca justament la inscripció de les parcel·les de Sant Daniel. Així presenta el vot favorable.

Modificació +Tordera

Per part d’En Comú Podem, Salvador Giralt ha presentat el vot desfavorable.

Modificació ECP

Per part d’ERC+GentdeTordera+Jovent Republicà recalquen la posició contrària en la despesa del romanent al municipi. Marta Paset exposa el vot contrari.

Modificació ERC

Des del govern l’alcalde i portaveu de Junts per Tordera, Joan Carles Garcia, ha defensat la necessitat d’acabar aquestes inversions importants per “acabar l’any amb la feina feta”.

Modificació JxT

La modificació de crèdit ha quedat aprovada per 9 vots a favor, 7 en contra i 1 abstenció.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES