IniciNoticiesSalutEs celebra a la Biblioteca la Setmana Europea de la Lactància...

Es celebra a la Biblioteca la Setmana Europea de la Lactància Materna

A Tordera, la Comissió de Lactància Materna del CAP va organitzar, aquest dissabte, una jornada d’activitats en aquesta línia

Tordera està celebrant, aquests dies, la Setmana Europea de la Lactància Materna. Unes jornades d’actes que tenen l’objectiu de promoure l’alletament matern i donar eines per afavorir-ne el manteniment entre les mares. La campanya reivindica diverses accions, com ara ampliar la baixa per maternitat a sis mesos i, en cas que no sigui possible, compensar-ho amb d’altres formes de llicència que permetin la continuïtat de la lactància.

A Tordera, la Comissió de Lactància Materna del CAP va organitzar, aquest dissabte, una jornada d’activitats en aquesta línia. Des de les 10:30h del matí, famílies i mares, en especial, van omplir la sala polivalent per participar dels actes. A primera hora es va presentar el lema de la setmana i l’activitat “Què és per tu la lactància?”. Ho explica la Isolda Vila, una de les encarregades dela Comissió de Lactància del CAP.

Isolda Vila 1

Posteriorment el va seguir una xerrada sota el títol “L’alimentació de la mare lactant: claus i pautes” a càrrec de l’Isolda Vila, nutricionista de l’EAP Tordera. Finalment a les 11:30h explicació de contes infantil, a càrrec de l’Ema de maletes de contes i mares del taller de lactància.

Isolda Vila 2

La Setmana Europea de Lactància, continuarà aquest dimecres 5 d’octubre amb un taller a la biblioteca  sobre el codi internacional de comercialització de succedanis de la llet materna. L’activitat es desenvoluparà de les 11:00h a 13:00h.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES