IniciNoticiesEntitatsL'Esplai de Gent Gran organitza dues sortides pel mes d'octubre

L’Esplai de Gent Gran organitza dues sortides pel mes d’octubre

L’espai dedicat a les entitats del municipi convida per primer cop al president de l’Esplai de Gent Gran, en Jordi Catalan. El recent president ha parlat de l’entitat i ha anunciat futurs projectes. 

L’Esplai de Gent Gran ofereix als habitants del municipi un munt d’activitats amb una oferta molt variada, omplint tots els dies de la setmana amb tallers, cursos i activitats. A més, tenen en projecte incloure dues noves activitats a la programació del 2023: sessions de karaoke i cursos de ball de saló. Tanmateix, l’Esplai de Gent Gran té previstes dues sortides per aquest mes d’octubre. La primera sortida serà a Pals per veure tot el procés de l’arròs i els arrosa’ls, i serà una sortida d’anar i tornar. I, en segon lloc, cap a finals d’octubre s’organitza un viatge de cinc dies a la Puglia (Itàlia). Així ens ho detalla en Jordi Catalan, president de l’entitat.

Jordi Catalan

D’altra banda, el president ha anunciat que, durant el mes d’octubre i novembre, l’Esplai de Gent Gran col·labora amb el CAP de Tordera per la campanya de vacunació de la grip i la covid. Per tant, la gent gran podrà desplaçar-se fins al local per rebre la dosi de vacunació.

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES