IniciNoticiesRegidoriesObert el termini per participar a la Fira del Conte

Obert el termini per participar a la Fira del Conte

La fira es celebrarà el dia 22 d’octubre i les editorials, llibreries i il·lustradors es poden apuntar fins el 7 d’octubre

L’Àrea de Promoció Econòmica ja té en marxa la desena edició de la Fira del Conte que aquest any es celebrarà el dia 22 d’octubre.

La Fira del Conte de Tordera s’ha consolidat com a un espai de trobada de llibreters, editorials, il·lustradors i autors de narrativa infantil i juvenil. Amb la recuperació d’aquest esdeveniment l’Ajuntament aposta per un doble objectiu: fomentar la lectura i el fet literari entre els més petits, garantint així una societat del futur culturalment forta, i dinamitzar econòmicament el nucli antic amb activitats i iniciatives que afavoreixin el consum i el comerç local. La regidora de promoció econòmica, Nàdia Cantero explica com va néixer aquesta fira.

Fira del conte 1

“La fira va néixer amb la idea de fomentar la lectura infantil i juvenil”

Aquest any l’Ajuntament subvencionarà les escoles amb un val de 200€ per tal que puguin comprar llibres infantils i juvenils i material per als centres escolars en el marc de la mateixa fira. 

La fira se celebrarà a l’entorn de la plaça de l’Església, comptarà amb parades d’editors, il·lustradors i artesania i es complementarà amb una programació d’activitats adreçada al públic familiar. Entre les actuacions d’aquest any hi haurà contacontes amb la Sílvia Serra, amb la Cristina Noguer, amb la companyia Vivim del Cuento, tallers de lettering, familiars i l’actuació musical del grup Ambauka, entre moltes d’altres activitats. En detalla alguna la regidora Nàdia Cantero.

Fira del conte 2

També, en el marc de la Fira del Conte s’inaugurarà el mural que donarà entrada al pont de ferro des de la plaça de l’Església, realitzat per la ninotaire catalana Pilarin Bayés. Totes les editorials, llibreries i il·lustradors que vulguin participar a la Fira del conte poden fer la sol·licitud abans del 7 d’octubre a través de www.tordera.cat

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES