IniciNoticiesRegidoriesPromoció Econòmica prepara dues iniciatives d'impuls al comerç local: subvencions per...

Promoció Econòmica prepara dues iniciatives d’impuls al comerç local: subvencions per a nous emprenedors al nucli antic i borsa de locals de lloguer

El període de presentació de sol·licituds estarà obert fins al 30 de novembre i afecta els carrers Doctor Trueta, Sant Ramon, Ciutadans i plaça Església.

L’Ajuntament de Tordera, a través de l’àrea de promoció econòmica i amb cofinançament de l’Oficina de Suport al Teixit Comercial Local de la Diputació de Barcelona, engega una nova campanya d’impuls al comerç local mitjançant ajudes i subvencions per obrir nous negocis a Tordera. La campanya s’estructura en dues parts, d’una banda, amb l’atorgament de subvencions per al foment de l’obertura de nous establiments al nucli antic, i, d’altra banda, amb la campanya d’identificació de locals comercials per llogar. Ho explica la regidora de promoció econòmica. Nàdia Cantero.

Impuls comerç 1

“és un intent per incentivar la ubicació de nous comerços en aquesta zona”

Aquesta campanya s’impulsa l’objectiu de revitalitzar econòmicament el nucli a través del suport a l’activitat comercial, incentivant l’obertura de nous establiments de comerç al detall i serveis. Els destinataris de les subvencions són persones físiques o jurídiques que hagin obert o obrin un establiment durant aquest any (fins a 30 de novembre de 2022) als carrers Doctor Trueta, Sant Ramon, Ciutadans i plaça Església. Els negocis oberts o les persones disposades a obrir un comerç/servei podran ser dels següents àmbits: alimentari, no alimentari, equipament de la llar, equipament de la persona, cultura i lleure, altres serveis a la persona i serveis relatius a la propietat immobiliària. L’import de la subvenció serà d’un 50% de les despeses d’obertura elegibles, fins a un màxim de 2000 €. El període de presentació de sol·licituds serà del 20 de setembre al 30 de novembre.

En paral·lel al projecte de reactivació econòmica mitjançant la subvenció d’obertura de comerços al detall, l’àrea de Promoció Econòmica vol identificar els locals comercials buits del municipi, dotant-los d’una imatge gràfica homogènia. Totes les persones que disposin de locals buits i vulguin participar de la borsa de locals disponibles i les ajudes que se’n deriven, poden posar-se en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica.

La regidora Cantero recorda que l’àrea de promoció econòmica facilita tota la informació als emprenedors a l’hora d’obrir un negoci al municipi.

Impuls comerç 2

Totes les persones interessades a rebre més informació sobre aquestes dues iniciatives, així com dels serveis que ofereix l’àrea de Promoció Econòmica, poden trucar al tel. 937642816 o mitjançant el correu promocioeconomica@tordera.cat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES