IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana s’estrenen els sèniors de bàsquet i el futbol...

Aquest cap de setmana s’estrenen els sèniors de bàsquet i el futbol juga a casa

Ja tenim aquí la primera jornada esportiva dels primers equips torderencs

Comença el curs esportiu 2022-23. Una temporada que tots els equips l’inicien pràcticament des de zero, ja que han arribat a Tordera fitxatges i entrenadors nous. Aquest dissabte 24 de setembre tindrem doble proposta amb l’estrena dels equips sèniors del CEEB Tordera. El conjunt masculí disputarà el primer partit a la segona catalana visitant la pista Bàsquet Vilafant a les 17:45h. Aquesta nova etapa s’encara amb nou entrenadors i amb la incorporació de tres jugadors.

A les 18:45h serà el torn de l’equip femení del CEEB Tordera que també engega una temporada i un projecte esportiu nou després de vincular-se amb l’Uni Girona aquest estiu. El sènior femení continuarà militant a la copa Catalunya femenina amb l’objectiu de lluitar per l’ascens aquesta temporada. Aquest partit es presenta com un dels més difícils de la lliga ja que les torderenques visiten la pista del Manresa. L’enfrontament es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i també pel segon canal de Youtube.

La jornada de diumenge l’obrirà i la tancarà el primer equip del CFTordera. El projecte esportiu ja camina cap a una direcció sota les ordres d’en Sebas Marteles. L’ambició és màxima un curs més amb l’objectiu de seguir creant una filosofia de joc, apostant sobretot per la joventut dels jugadors de la casa. Tot i això, la plantilla s’ha reforçat amb sis fitxatges nous, tres d’ells de Tordera, per aconseguir més bons resultats. L’inici de la competició a la Segona Catalana pel primer equip serà el diumenge contra el Tossa Unió Esportiva “A” a les 18h. Els torderencs buscaran començar amb bon peu i sumar els tres primers punts a casa. El duel es podrà seguir en directe per Ràdio Tordera i també pel Youtube.

Pel que fa el primer equip del Club Patí Tordera continua amb la pretemporada abans de que comenci l’OK Lliga Plata Sud a l’octubre. Avui divendres el pavelló Parroquial acollirà el primer partit de la lliga catalana contra el Taradell a les 21:45. A més, diumenge el primer equip també estarà present a la celebració del 10è aniversari del Hoquei Banyoles per disputar un partit contra la selecció catalana masculina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES