IniciNoticiesEducacióEducació enviarà ventiladors a les escoles on s'ha detectat que fa...

Educació enviarà ventiladors a les escoles on s’ha detectat que fa més calor

Les escoles de Tordera ja es van queixar el passat mes de Juny de la difícil situació que vivien docents i alumnes per culpa de les altes temperatures.

El Departament d’Educació començarà a enviar ventiladors a les escoles i instituts on ha detectat que fa més calor davant les queixes de docents i famílies, ja que s’han registrat temperatures per sobre dels 30 graus.

De moment, es començaran a distribuir els aparells aquest divendres a algunes escoles i instituts. El Departament no ha concretat a quants centres, però assegura que la tria es farà segons criteris tècnics.

A més, de cara al maig de l’any que ve, quan es preveu que torni a començar la temporada de calor, el departament també ha anunciat que inclourà obres per mitigar la calor.

Seran petites intervencions, com la instal·lació de tendals o persianes amb la intenció que estiguin enllestits a la primavera.

Ara bé, a llarg termini, els plans passen per un estudi en profunditat de les necessitats de cada centre; se n’encarregarà la Universitat Politècnica de Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES