IniciNoticiesEducacióEls centres escolars s’adapten a l’avançament del curs 2022-2023

Els centres escolars s’adapten a l’avançament del curs 2022-2023

Ahir van començar les classes els alumnes d’infantil i primària i demà ho faran els alumnes d’ESO, batxillerat i formació professional

Aquesta setmana ha començat el nou curs escolar al municipi. Consultats per Ràdio Tordera, els directors i directores dels centres públics i concertats del poble han valorat l’inici de les classes, així com les novetats del curs 2022-2023.

Una de les novetats més destacada del curs ha estat l’avançament de les classes en els alumnes d’educació infantil i primària. En el cas d’ESO, el batxillerat i formació professional, el curs començarà el 7 de setembre.

Els directors i directores de les escoles i instituts de Tordera, que han coincidit en el missatge que l’avançament del curs els ha provocat uns canvis en la planificació.

A l’escola Brianxa, el director Xavi Manresa recorda que l’inici de curs és precipitat però contents de poder recuperar la normalitat després de la pandèmia.

Brianxa

“ un inici en el qual ha mancat una mica la preparació del personal docent”

A L’escola Ignasi Iglesias, el director Alberto Rojo assegura que inicien el curs amb molta il·lusió i que s’han adaptat molt bé als canvis introduïts pel departament d’educació.  

Ignasi Iglesias

“tenim ganes de començar un curs sense restriccions”

A l’escola Roureda, la directora Silvana Ballbé avança una de les novetats d’aquest any: l’avançament del curs escolar. A més, explica la satisfacció d’iniciar un curs sense covid.

“això és una experiència nova”

La directora de l’escola Serra Miralles, Montse Castany assegura que enguany tornen a recuperar tots els projectes que havien posposat per culpa de la pandèmia.

Serra de Miralles

“les ganes i il·lusió de començar amb normalitat”

El director de l’escola Vedruna, Àngel Vallicrosa parla dels canvis durant aquest mes de Setembre per complir les instruccions del departament.

Vedruna

“ durant tot el mes de setembre de 16h a 17h farem activitats”

Els instituts comencen l’activitat demà dimecres 7 de Setembre. El director de l’IES Lluis Companys, Carles Carré comenta que s’ha ampliat a dos cursos el cicle formatiu que també varia d’horari en els alumnes de segon curs.

Lluís Companys

“tindrem 2 grups de primer de cicles formatius”

A L’institut Tordària, la seva directora Rosa Clar assegura que la seva principal novetat es que plegaran 10 minuts més tard per readaptar horaris.

Tordària

“preocupats atès que gener reduirem l’horari lectiu del professorat”

Finalment a Hortsavinyà han començat el curs amb normalitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES