IniciNoticiesEducacióUns 2700 alumnes comencen el curs escolar a Tordera

Uns 2700 alumnes comencen el curs escolar a Tordera

L’avançament de les classes és la principal novetat del curs. Es tracta d’una “racionalització” del calendari segons el govern per equiparar el curs a la resta de països europeus.

Aquest matí s’ha iniciat el curs escolar 2022-2023  en educació infantil i primària i en el cas de l’ESO, batxillerat i formació professional el curs començarà el 7 de setembre. L’avançament de les classes és la principal novetat del curs. Es tracta d’una “racionalització” del calendari segons el govern per equiparar el curs a la resta de països europeus. A Tordera, el curs presenta poques novetats i amb un nombre d’alumnes similar a l’any passat. Ho detalla el regidor d’ensenyament, Pau Megias.

Pau inici curs 1

Una de les altres novetats és la reducció de la jornada durant tot el setembre. Els alumnes entraran a l’escola a les nou del matí i plegaran a la una del migdia. Per compensar-ho i facilitar la conciliació amb la vida laboral dels pares, els centres oferiran servei d’activitats d’oci fins a les 16.30.

L’Ajuntament de Tordera ha realitzat actuacions de d’eficiència energètica, sostenibilitat i mobilitat als centres escolars amb l’objectiu d’adequar les infraestructures a les necessitats del curs. El regidor Pau Megias explica que respecte a l’educació secundària, malgrat no incrementar l’oferta en formació professional es mantenen les ofertes existents.

Pau inici curs 2

Els alumnes han tornat abans a les classes, però guanyaran un dia de vacances de Nadal, plegaran el 21 de desembre i tornaran el 9 de gener. El curs acabarà el 22 de juny pels cursos d’infantil i primària i el 20 de juny pels de secundària i batxillerat.

ÚLTIMES NOTÍCIES