IniciNoticiesEntitatsEl Club Taekwondo més Tordera inicia la temporada 2022-23 amb projectes a...

El Club Taekwondo més Tordera inicia la temporada 2022-23 amb projectes a escala internacional

L’espai dedicat a les entitats del municipi entrevista a l’entrenador i director del Club Taekwondo més Tordera, Oscar Pavón, per fer un repàs de la darrera temporada i exposar quins són els propòsits del club respecte a la temporada 2022-2023.

Avui, dilluns 5 de setembre, el Club Taekwondo més Tordera inicia la temporada 2022-2023 amb grans projectes. El club es posa en marxa les classes i comença els entrenaments per preparar els primers campionats.

Alhora, l’entitat esportiva arrenca nous projectes a escala internacional per posar en àlgid l’esport torderenc. L’entrenador ha explicat que el seu propòsit és aconseguir que la federació, que van crear aquest any, s’introdueixi al rànquing internacional de la World Taekwondo i poder competir en l’àmbit europeu. A continuació, escoltem a l’Oscar Pavón, director i entrenador del Club Taekwondo més Tordera.

Tall Oscar Pavón

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

ÚLTIMES NOTÍCIES