IniciNoticiesEsportsEn Gio Ferinu i l’Adrià Barceló nous entrenadors de l’equip filial del...

En Gio Ferinu i l’Adrià Barceló nous entrenadors de l’equip filial del CFTordera

El Tordera “B” està en procés de renovació després de marxar l’entrenador i diferents jugadors que formaven part de l’equip la temporada passada

El filial del CFTordera està transformació després que l’Aleix Valls, fins ara entrenador de l’equip, no continuï. A partir d’ara, els encarregats de formar els joves del filial seran en Gio Ferinu i l’Adrià Barceló, jugadors del primer equip del CFTordera. L’Adrià Barceló explica els motius que els han portat a provar junts aquest nou projecte esportiu.   

filial 1

En Jose Cáceres em va proposar aquest projecte perquè era un lloc on jo podia aportar, amb en Gio teníem ganes de fer coses junts

Amb l’objectiu de formar joves jugadors per un futur estar al primer equip i que els jugadors del juvenil sàpiguen que al filial tenen aquesta oportunitat d’arribar-hi, els nous entrenadors volen eliminar la idea que el filial és un lloc per passar l’estona. A més, són ambiciosos amb el projecte forjat. Ho explica en Gio Ferinu.

filial 2

Aquest any, el filial s’ha transformat i renovat, i actualment l’estructura és d’uns 18 jugadors però amb l’opció d’ampliar la plantilla.

ÚLTIMES NOTÍCIES