IniciNoticiesPolíticaL’Ajuntament presentarà les conclusions de l’informe sobre la possible municipalització de...

L’Ajuntament presentarà les conclusions de l’informe sobre la possible municipalització de la Llar d’Infants El Niu

Els informes analitzen si seria econòmicament possible millorar-ne les condicions amb la gestió des d’una empresa pública.

L’Ajuntament exposarà les conclusions dels informes tècnics per saber si és viable, o no, la creació d’una empresa pública que gestioni la Llar d’Infants El Niu. Ara mateix, la gestió és a càrrec de la Fundació Pere Tarrés. Durant aquests últims 5 anys el consistori ha estat elaborant un anàlisi de viabilitat per estudiar aquesta possibilitat.

L’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha avançat que els resultats s’exposaran als treballadors de la Llar d’Infants el Niu així com als partits polítics de cares a l’inici de curs.

Llar infants alcalde

“Amb la resposta definitiva del que proposen els informes tècnics doncs ens haurem de plantejar quina és la decisió definitiva”

Justament el Ple del mes de juliol va aprovar la revisió del preu de concessió del servei de l’empresa gestora a l’Ajuntament. Una obligatorietat posada en contracte donada per l’augment de l’IPC general a Catalunya. Aquest fet suposa que el contracte té un cost de 3.188.041€ (Sense IVA) pel servei de guarderia municipal. Així doncs, els informes analitzen si seria econòmicament possible millorar-ne les condicions amb la gestió des d’una empresa pública.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES