IniciNoticiesSocietatObert el període per adquirir l’abonament gratuït de Renfe

Obert el període per adquirir l’abonament gratuït de Renfe

L’abonament és gratuït, però per adquirir-lo cal abonar una fiança de 10 euros.

Des de l’1 de setembre al 31 de desembre, els usuaris de Renfe es podran beneficiar de la gratuïtat dels abonaments per desplaçaments a qualsevol estació del nucli de Rodalies.

Aquest dimecres 24 d’agost s’obre el període d’adquisició dels abonaments en els punts de compra habituals: màquines d’autovenda, aplicació de Renfe rodalies i guixetes de l’estació.

La seva emissió s’enregistrarà el DNI i/o telèfon mòbil. L’abonament és gratuït, però per adquirir-lo cal abonar una fiança de 10 euros. L’Enric, un usuari de Renfe, troba que són mesures insuficients.

Renfe Enric 1

Una mesura que, malgrat aquests apunts, agrada pel fet de poder usar un servei gratuïtament. L’Àlex és usuari de Renfe i en parla en declaracions a Ràdio Tordera.

Renfe Alex 2

Els únics descomptes aplicables són el títol de família nombrosa i família monoparental. Si s’ha pagat la fiança és amb targeta bancària, l’import es tornarà a la targeta automàticament en finalitzar els 4 mesos de validesa de l’abonament, sempre que hagis realitzat un mínim de 16 viatges (recorda validar el teu abonament abans de l’inici de cada viatge) . Si l’abonament de la fiança s’ha realitzat en metàl·lic, caldrà emplenar una sol·licitud específica per a la devolució de la fiança. És important conservar la targeta durant tot el període de vigència de l’Abonament, perquè puguin reintegrar la fiança.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES