IniciNoticiesRegidoriesL’Ajuntament obre les inscripcions a 4 cursos formatius per a empresaris i...

L’Ajuntament obre les inscripcions a 4 cursos formatius per a empresaris i emprenedors

L’Ajuntament de Tordera, a través de l’àrea de promoció econòmica, ofereix nous cursos formatius per a empresaris i emprenedors del municipi. Amb les inscripcions obertes, s’ha obert diferents propostes. És fruit de l’adhesió

La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera, Nàdia Cantero, explica l’objectiu dels cursos.

Cursos promoció economica 1

“Aquestes formacions venen per facilitar la feina als diferents emprenedors i empresaris”

La primera de totes és la formació “Què puc fer amb el meu Certificat Digital?”. Un taller per ajudar a les persones a conèixer els diferents certificats digitals i com relacionar-se amb les administracions públiques de manera electrònica així com amb els tràmits més habituals. Serà el 22 de setembre de 16:00h a 17:30h de la tarda de forma presencial.

El 6 d’octubre “Claus per emprendre”, una proposta de taller dirigit a emprenedors que volen posar a seva idea de negoci en marxa i assolir els coneixements bàsics de fiscalitat abans d’obrir-lo. Serà de 16:00h a 17:30h de la tarda de forma presencial.

En mateix horari però el dia 20 d’octubre es presenta “Com elaborar un estudi de mercat” per analitzar si una idea de negoci és viable.

El 3 de novembre es durà a terme el taller “Ajuts adreçats a Empreses i Emprenedors”. Un taller on s’explicarà les ajudes que hi ha actualment per a empreses i persones emprenedores per diferents sectors i la forma de tramitar-los. Serà de 16:00h a 17:30h de la tarda de forma presencial.

La regidora de promoció econòmica, Nàdia Cantero destaca el públic d’aquestes formacions.

Cursos promoció econòmica 2

Totes les formacions seran presencials a les oficines del Camí Ral número 174 de Tordera. Per a inscriure’s es pot fer a través del formulari digital de la web de l’Ajuntament: https://tordera.cat/formulari.php?id=9519

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES