IniciNoticiesEducacióEl Servei Local d’Ocupació oferirà nous cursos orientats a tècniques de venda

El Servei Local d’Ocupació oferirà nous cursos orientats a tècniques de venda

Per a inscriure’s i més informació, poden contactar amb el Servei d’Ocupació al telèfon 93 765 04 14 i al correu inserció.tordera@tordera.cat.

El servei local d’ocupació i formació prepara diferents cursos orientats a tècniques de venda pel mes de setembre. Es tracta d’un curs dirigit a persones treballadores i desocupades que hagin de treballar en el sector del comerç i l’atenció als clients. L’objectiu és millorar aspectes professionals i d’atenció al client amb noves eines pràctiques per abordar-ho correctament.

El curs de tècniques de venda i formació de venedors va a càrrec de FEMAREC, una entitat d’iniciativa sense ànim de lucre que té l’objectiu de construir una societat més justa, solidària i respectuosa amb la diversitat, cercant fórmules de lluita contra l’exclusió, eficaces i sostenibles, que permetin aportar noves propostes d’integració social, laboral i cultural.

La formació, prevista pels dies 12, 14, 16, 19, 21, 23, 26, 28 i 30 de setembre i el 3 d’octubre, serà presencial a l’Aula de l’Emili Vendrell de Tordera. Té una durada de 40h en total en horari de 9:00h a 13:00h del matí. Per a inscriure’s i més informació, poden contactar amb el Servei d’Ocupació al telèfon 93 765 04 14 i al correu inserció.tordera@tordera.cat.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES