IniciNoticiesEntitatsL'hereu i la pubilla de Tordera anuncien novetats en els seus vestits

L’hereu i la pubilla de Tordera anuncien novetats en els seus vestits

L’espai dedicat a les entitats del municipi convida a la Carla Barceló i en Jordi Duran, pubilla i hereu de Tordera 2022. A més, comptem amb la presència d’en Pere Vendrell, membre de la Comissió de Pubillatge, per parlar com estan vivint les seves recents proclamacions.

Tant la Carla com en Jordi, han expressat el seu orgull per haver estat proclamats pubilla i hereu. A més, han explicat que des de sempre han estat arrelats al món del pubillatge i els hi fa especial il·lusió poder endinsar-se més en aquesta tradició. Enguany, han creat una vestimenta amb un tret diferencial a la resta i així poder identificar-se com el poble de Tordera. Així descriu el vestit la Carla Barceló, pubilla de Tordera.

Carla Barceló

D’altra banda, l’hereu del municipi ha expressat el seu entusiasme per fer veure als joves que el pubillatge va molt més enllà, i que podran gaudir del seu poble des d’un altre punt acompanyats de gent nova. Ho detalla en Jordi Duran, hereu del municipi.

Jordi Duran

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES