IniciNoticiesPolíticaERC Maresme denuncia endarreriments en les obres de la N-II

ERC Maresme denuncia endarreriments en les obres de la N-II

L’incompliment de terminis, segons asseguren, també està comportant múltiples problemàtiques com restriccions per donar pas alternatiu als sentits circulatoris, l’augment de circulació i accidentalitat

Les Seccions Locals d’ERC a l’Alt Maresme (Calella, Pineda, Santa Susanna, Malgrat, Tordera i Palafolls) i La Selva (Blanes) han denunciat els repetits endarreriments en l’execució de la remodelació del tram de carretera entre la cruïlla de Can Bartolí a Cal Coix, de 7,3km, que hauria d’haver entrat en funcionament l’abril d’aquest 2022. La nova previsió allarga l’execució fins l’estiu de l’any vinent.

La regidora d’ERC Tordera i consellera comarcal del partit, Marta Paset, explica els motius de la reclamació.

Paset reclamació ERC 1

“L’accidentalitat ha augmentat durant aquests mesos”

L’incompliment de terminis, segons asseguren, també està comportant múltiples problemàtiques com restriccions per donar pas alternatiu als sentits circulatoris, l’augment de circulació i accidentalitat en vies secundàries com la GI-555 entre Sils i Hostalric, o les retencions constants a la GI-600 via que connecta Tordera i Blanes amb la C-32, i diversos sinistres amb xocs frontals i sortides de via (fins a 18 entre 2020 i 2021 amb ferits de diferent grau i dos morts el 2021, segons dades de la Policia Local de Tordera).

Des d’Esquerra Republicana també es vol manifestar el desacord amb la decisió presa el 2012 pel Ministeri de Foment en descartar el desdoblament del tram al·legant motius econòmics (encariment de l’obra de 165,7M€). Aquesta decisió limita considerablement la fluïdesa de la circulació.  Davant aquesta negativa de desdoblament, el partit reclama al Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana que els vials de servei que s’estan executant garanteixin una bona permeabilitat transversal del traçat. En dona detalls Marta Paset.

Paset reclamació ERC 2

Després de l’aprovació del projecte d’execució el 2012, l’obra es va adjudicar 6 anys després -el 2018- a la constructora OHL per valor de 21,4 M€. L’octubre de 2019 van començar les obres, les quals han estat patint continuades interrupcions des d’aquell moment.

DEIXA UNA RESPOSTA

Siusplau, escriu el teu comentari!
Nom:

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ÚLTIMES NOTÍCIES