IniciAppTot a punt per l’inici de les Bitlles a la Fresca 2022

Tot a punt per l’inici de les Bitlles a la Fresca 2022

Les Bitlles a la Fresca tenen les últimes places disponibles. Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a fresca@lapenyadelbistec.com. Les places són limitades per ordre d’inscripció.

Torna la tradicional competició de les Bitlles a la Fresca. Després de 2 anys aturats per la pandèmia, La Penya del Bistec ha anunciat el retorn d’una de les activitats més participatives de les nits d’estiu. Quim Caballé, responsable de l’entitat, anuncia així el retorn de la competició:

Bitlles a la fresca 1

Les Bitlles a la Fresca tenen les últimes places disponibles. Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a fresca@lapenyadelbistec.com. Les places són limitades per ordre d’inscripció.

En el correu cal indicar:

  • Nom de l’equip
  • Nom dels jugadors (i edat només si són menors de 17 anys) i si són federats o no.

Cal tenir en compte que cada equip ha d’estar forma per un mínim de 5 jugadors i un màxim de 8. Cada equip ha de designar un delegat que serà l’única persona que es dirigirà a la organització.

La inscripció té un preu de 8€ per jugador. Els últims anys les places han quedat esgotades en menys de 48 hores. Enguany, es limita el nombre d’equips a 28 no federats (són els equips que tenen dos o menys jugadors federats). També hi haurà lloc pels equips federats amb un límit de 8 equips. Tots ells disputaran els 5 dies de celebració de les Bitlles a la Fresca. Enguany serà entre l’1 i el 5 d’agost. El responsable de les Bitlles a la Fresca, Quim Caballé, explica que aquest any han limitat la participació de federats.

Bitlles a la fresca 2

“Volem potenciar i donar a conèixer les bitlles, especialment els que no hi juguen habitualment”

Cal tenir en compte que aquesta és una activitat molt sol·licitada. En les últimes edicions les places s’han esgotat en prop de 48 hores. Per això, un cop completades les places es farà també una llista d’equips suplents per si hi hagués alguna baixa.

ÚLTIMES NOTÍCIES