IniciNoticiesMedi ambientEl risc d’incendi obliga a tancar l’accés a 6 camins a...

El risc d’incendi obliga a tancar l’accés a 6 camins a zones naturals de Tordera

Es demana màxima prudència i responsabilitat davant el risc d’incendi. Per qualsevol incidència, columna de foc o emergència truqueu al 937640615 o 112.  

L’alt risc d’incendi ha obligat a les autoritats a activar l’alerta del pla INFOCAT. És per això que Protecció Civil ha senyalitzat la prohibició de limitació d’accés a diferents espais del medi natural del país, inclòs a Tordera. Al municipi ha qudat tallat l’accés a:

  • Camí cap als Estanys de Tordera entre la GI-512 i l’N-II, inclòs accessos de la urbanització Terrabrava pel carrer Juan Ramón Jiménez / Pío Baroja i carrer d’Anna Salvador Espriu.
  • Camí cap al mirador de Pedra Escolta, als accessos de les urbanitzacions Tordera Parc i Mas Mora pel carrer pel carrer de Dalt i la Urbanització de Sant Daniel pel carrer Lloret de Mar i avinguda del Sol.
  • Camí des d’Àgora Parc cap a la BV-5122.
  • Camí d’accés a Sant Ponç per urbanització Àgora Parc i per Can Ferrer (Camí cap al Rusc).
  • Camí cap a la Riera de Valldemaria a l’accés per la carretera de Tordera Parc.
  • Zona de Sant Andreu, carrer Lepant, carretera de Vallmanya i accés a Sant Jaume passat Can Caselles.

El regidor de seguretat de l’Ajuntament de Tordera, Rafa Delgado, recorda que els veïns sí que hi tenen accés però alerta que està prohibit l’accés en alguns vehicles. Ho explica en declaracions al programa Tordera en directe.

Camins tallats

També han quedat clausurades les barbacoes. Es demana màxima prudència i responsabilitat davant el risc d’incendi. Per qualsevol incidència, columna de foc o emergència truqueu al 937640615 o 112.   Per a més informació i consells davant la calor a casa i al carrer podeu consultar el web del Departament de protecció civil de la Generalitat.

ÚLTIMES NOTÍCIES