IniciNoticiesPolíticaL’Ajuntament prepara una transformació total pel centre del poble

L’Ajuntament prepara una transformació total pel centre del poble

El centre del poble i la seva dinamització ha estat un reclam de ciutadans, comerços i consistori durant els darrers anys. Part de l’activitat comercial de Tordera Centre si del seu teixit empresarial s’ha desplaçat a altres punts del poble amb més dinamisme.

És per això que amb l’objectiu de reimpulsar el comerç en aquesta zona central, l’Ajuntament de Tordera està desenvolupant un pla de transformació del nucli antic. L’Alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha avançat a Ràdio Tordera que es preveu “convertir tot el centre amb uns murals impressionants”.

Projecte nucli 1

“Farem venir muralistes importants del món perquè sigui un lloc que la gent vingui a veure”

Tot plegat per convertir el nucli de Tordera en un espai turístic i que, de retruc, afavoreixi a la creació de noves empreses i nous llocs de treball.

Aquest projecte no arribarà a temps per executar-se abans d’acabar el mandat –que finalitza el 2023- però l’alcalde ha avançat que el govern actual està treballant en deixar-ho enllestit el més aviat possible.

La remodelació del centre del poble vol ser, segons afirma Joan Carles Garcia, una solució a un problema que s’ha agreujat amb la pandèmia: la ciutadania prefereix el consum en grans superfícies i el consum digital. Un problema que, afirma, s’estén arreu del país. L’alcalde explica, també, la problemàtica en què es troba Tordera:

Projecte nucli 2

Una proposta que “es queda al calaix pel proper mandat” i que el proper govern haurà de decidir sobre aquesta.

ÚLTIMES NOTÍCIES