IniciNoticiesEducacióL'Oficina de català de Tordera organitza un curs intensiu de català...

L’Oficina de català de Tordera organitza un curs intensiu de català per a persones nouvingudes

El curs és intensiu, te lloc de dimarts a divendres de 9:30 a 12:30 i finalitzarà el 28 de juliol.

L’oficina de català de Tordera, amb el suport del Consorci per a la normalització lingüística del Maresme, organitza un curs intensiu de català per a adults durant aquest mes de juliol.
És un curs de català de nivell Inicial de 45h.

L’objectiu del curs és comprendre i utilitzar expressions quotidianes i frases molt senzilles que permetin satisfer les primeres necessitats comunicatives, com ara presentar-se, presentar a una tercera persona o formular i respondre preguntes sobre detalls personals.

Els destinataris són persones que no entenen ni parlen el català i volen adquirir les habilitats de comprensió i de producció oral de frases simples que els permeti actuar mínimament en situacions quotidianes. Laia Perpinyà, professora de català del Consorci per la Normalització Lingüística a Tordera explica quina sortida té aquest curs.

Curs català intensiu

“per tema de papers els demanen un curs de 45 hores i nosaltres els hi podem fer un certificat”

Al curs ja s’hi ha inscrit alumnes de diversos països: Argentina, Espanya, Hondures, Índia, Marroc i Guinea. El curs és intensiu, te lloc de dimarts a divendres de 9.30 a 12.30 i finalitzarà el 28 de juliol. Per a informació i inscripcions cal adreçar-se a l’oficina de català o contactar a través  de tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES