IniciNoticiesEntitatsRàdio Tordera estrena programació d’estiu amb novetats a la graella

Ràdio Tordera estrena programació d’estiu amb novetats a la graella

Aquesta setmana comença la nova d’estiu de Ràdio Tordera. Com cada any, l’emissora radiofònica s’apropa a tu amb noves propostes refrescants i innovadores.

Des d’aquest dilluns comença un espai de celebració dels 40 anys de Ràdio Tordera. De dilluns a divendres de 15:00h a 17:00h de la tarda, nou espai on es recuperen alguns dels programes que han passat per les ones radiofòniques de Ràdio Tordera. Espais com “El poble és viu” o “Caupena i Companyia” entre molts d’altres. Una proposta en substitució a l’Ona Maresme, que està de vacances.

Qui ens farà gaudir d’aquest estiu és, un any més, el programa “Obert per Vacances”. De 9:00h a 10:00h del matí despertem amb les millors propostes del territori sot la direcció de La Xarxa. És una coproducció de diverses ràdios locals i on Ràdio Tordera hi participa. L’ara i aquí d’estiu arriba de nou amb la seva versió més refrescant d’11 a 13h del matí. A més, es comencen a emetre per antena podcasts de la ràdio. El Tord negre, poesia a Tordera o “el socarrat” són algunes de les propostes noves per gaudir de la ràdio. Cada dissabte a partir de les 17h de la tarda a la 107.1FM.

Aquestes propostes s’incorporen a la nova programació d’estiu, ja en marxa, de Ràdio Tordera.

ÚLTIMES NOTÍCIES