IniciNoticiesCulturaTorna el Festival Multipolar de Tordera durant el juliol

Torna el Festival Multipolar de Tordera durant el juliol

Un seguit de contes i recitals a la fresca i per a adults, per gaudir de les nits d’estiu al parc de la Mullera, just davant del recinte bibliotecari.

La Biblioteca de Tordera recupera el format habitual del Festival Multipolar. Durant tots els dimecres de juliol, la Biblioteca de Tordera tornarà a oferir el Festival Multipolar: un seguit de contes i recitals a la fresca i per a adults, per gaudir de les nits d’estiu al parc de la Mullera, just davant del recinte bibliotecari. Les activitats tindran lloc els dimecres de juliol, a les 21:00h i seran gratuïtes. La directora de la biblioteca, Sílvia Anfrons assegura que s’oferiran quatre propostes molt diverses i adreçades a tothom.

Multipolar 1

A l’estiu altres biblioteques només fan una activitat, nosaltres en fem 4, amb l’objectiu que la gent de Tordera tinguessin aquesta opció cultural

El Festival Multipolar comença dimecres 6 de juliol amb l’espectacle “contes portàtils”. Es tracta d’un concert-literari a l’entorn dels contes breus de Pere Calders. Les lletres de Calders dialoguen amb músiques de tota mena arranjades per a clarinet i guitarra. De la música barroca de Lully al choro brasiler passant pel swing de Benny Goodman o la música klezmer I com que moltes vegades la música amaga anècdotes divertides i absurdes, a “Contes portàtils” podreu descobrir-ne algunes: un director d’orquestra que es pren l’ofici massa a la valenta, un compositor calçasses o un clarinetista amb antecedents penals.

El 13 de juliol arribarà la segona nit del Multipolar amb la proposta “Nua”, contes eròtics a càrrec de Sherezade Bardagí. En dona detalls Sílvia Anfrons.

Multipolar 2

El 20 de juliol, tercera sessió  amb “Poesia, música i confidències”, a càrrec de Maria Helena Tolosa. Confidències i secrets compartits entre els assistents. Una combinació de música i poesia. Ho detalla la directora de la Biblioteca.

Multipolar 3

Acabarà el festival el 28 de juliol amb la visita de Sandra Rossi i l’espectacle “Los Jardines de Dioniso”. Un posada en escena espectacular, tal com afirma Anfrons.

Multipolar 4

Totes les activitats són gratuïtes però l’aforament és limitat i cl inscripció prèvia. Per a participar-hi, cal omplir un formulari en línia que espot trobar a l’apartat de l’agenda de la web de l’Ajuntament. En cas d’ajuda, també es poden dirigir a la Biblioteca de Tordera per omplir la inscripció. El Festival Multipolar va començar l’any 2011. Llavors la participació va ser de 14 persones. L’última edició, que e sva celebrar enmig de la pandèmia en un format reduït, van participar-hi prop de 150 persones.

ÚLTIMES NOTÍCIES