IniciNoticiesEsportsAquest vespre l’escenari gran del Teatre Clavé acollirà la VII Gala de...

Aquest vespre l’escenari gran del Teatre Clavé acollirà la VII Gala de l’Esport Torderenc

22 candidatures optaran a les quatre categories en una gala on totes les entitats rebran un reconeixement públic

A partir de les 19:30h, en directe per Ràdio Tordera i Youtube, des de l’escenari gran del Teatre Clavé es donarà inici a la VII Gala de l’Esport Torderenc. La festa de tancament de la temporada esportiva radiofònica organitzada pel Show dels Esports amb la col·laboració de la regidoria d’esports de l’Ajuntament. Avui sabrem qui ha estat escollit millor esportiva, millor equip, millor equip base i millor entrenador/a de la temporada. En un esdeveniment on ja sabem dos dels premis; el premi honorífic de Ràdio Tordera que recaurà al torderenc Miquel Grimal i tot el grupet de ciclistes que enguany van celebrar la 25a travessa Montserrat-Tordera-Montserrat i el premi Ajuntament de Tordera Somriu amb l’Esport que rebrà el Club Petanca Tordera pel seu 25è aniversari. En Joan Martín, cap d’esports de l’emissora feia una prèvia esportiva de l’activitat.

Martin prèvia gala

“Son set edicions que malgrat tot el que hem viscut, des de que vàrem posar els primers granets de sorra, no ens hem aturat mai”

A més, per aquest vespre es preveuen dues novetats interessants que han sorgit fruit de la millora l’adaptació de l’esdeveniment. Ho explica el mateix Joan Martin.

Martin prèvia gala 2

Per poder assistir a la festa no és necessari tenir una entrada anticipada i a l’acabar hi haurà una sessió de photocall i un piscolabis per a tots els assistents.

ÚLTIMES NOTÍCIES