IniciNoticiesEntitatsL'Associació Cultural Continuum del Montnegre organitza un cicle de cinema el pròxim...

L’Associació Cultural Continuum del Montnegre organitza un cicle de cinema el pròxim 6 i 20 de juliol

L’espai dedicat a les entitats del municipi entrevista a la Montserrat Freixas, tresorera de l’Associació Cultural Continuum del Montnegre, i a l’Albert Corominas, vocal de l’entitat, per conèixer els inicis de l’entitat i fer un repàs al calendari de festes i activitats.

Des de l’Associació Cultural Continuum del Montnegre, han anunciat que el pròxim 6 i 20 de juliol organitzaran un cicle de cinema a Can Benet Vives amb places limitades. El cinema fòrum és dividirà en dos dies, el primer dia podrem gaudir del documental “Los últimos de la mejana” i el segon dia del documental “De Quijotes y semillas”, tots dos dirigits per Patxi Uriz i codirigit per Jordi Matas. A més, tant el director com el codirector dels documentals assistiran al cicle de cinema per respondre tots els dubtes després del visionament. Així ens ho detalla la Montserrat Freixas, tresorera de l’entitat.

Montserrat Freixas

D’altra banda, el dissabte 6 d’agost celebren la Festa Mites i Astronomia a la Plana d’Hortsavinyà, amb la col·laboració del Cercle Astronòmic de la Tordera. Ens ho explica l’Albert Corominas, vocal de l’associació.

Albert Corominas

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

ÚLTIMES NOTÍCIES